Search

Record Citations

APA Citation

Korkeala, H. (2004). Keskeiset ruokamyrkytysbakteerit. Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti, 18(5), 40-47.

Chicago Style Citation

Korkeala, Hannu. "Keskeiset Ruokamyrkytysbakteerit." Elintarvike Ja Terveys : Elintarvikehygienian Ja Ympäristöterveydenhuollon Ammattilehti 18, no. 5 (2004): 40-47.

MLA Citation

Korkeala, Hannu. "Keskeiset Ruokamyrkytysbakteerit." Elintarvike Ja Terveys : Elintarvikehygienian Ja Ympäristöterveydenhuollon Ammattilehti, vol. 18, no. 5, 2004, pp. 40-47.

Harvard Style Citation

Korkeala, H. 2004. Keskeiset ruokamyrkytysbakteerit. Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti, 18(5), pp. 40-47.

Remember to check citations for accuracy before including them in your work.
Kysy apua / Ask for help

Content Cannot be Displayed

Chat content cannot be displayed due to cookie settings. To view the content, modify your cookie settings to allow the following categories: Chat Services.

Cookie Settings