Improvement of recombinant protein production in shaken cultures : focus on aeration and enzyme-controlled glucose feeding

Kuvaan voi liittyä käytön rajoituksia.

QR-koodi

Improvement of recombinant protein production in shaken cultures : focus on aeration and enzyme-controlled glucose feeding

Tallennettuna:
Ulkoasu
84, [52] sivua : kuvitettu ; 25 cm
Kieli
englanti
Huomautukset
Artikkeliväitöskirjan yhteenveto-osa ja 4 eripainosta.
Julkaisija Oulu : University of Oulu 2014.
Opinnäyte Väitöskirja : Oulun yliopisto, Oulun yliopiston tutkijakoulu ; teknillinen tiedekunta, prosessi- ja ympäristötekniikan osasto, teollisuuden ympäristö- ja biotekniikka.
Sarja Acta Universitatis Ouluensis, C, Technica, ISSN 0355-3213; 480.
Asiasanat
Lisätiedot
Kaisa Ukkonen
ISBN
978-952-62-0361-4 nidottu