Sisältöä ei voida näyttää
Chat-sisältöä ei voida näyttää evästeasetusten vuoksi. Nähdäksesi sisällön sinun tulee sallia evästeasetuksista seuraavat: Chat-palveluiden evästeet.
EvästeasetuksetSuihko, M., & Mäkinen, V. (1975). Eri leipomohiivakantojen (Saccharomyces cerevisiae HANSEN) ja erään hapantaikinahiivan (Torulopsis holmii LODDER) asetaatti-, propionaatti-, sorbaatti-, sokeri- ja rasvatoleranssi. Valtion teknillinen tutkimuskeskus.
Chicago-tyylinen lähdeviittausSuihko, Maija-Liisa, ja Veijo Mäkinen. Eri Leipomohiivakantojen (Saccharomyces Cerevisiae HANSEN) Ja Erään Hapantaikinahiivan (Torulopsis Holmii LODDER) Asetaatti-, Propionaatti-, Sorbaatti-, Sokeri- Ja Rasvatoleranssi. Helsinki: Valtion teknillinen tutkimuskeskus, 1975.
MLA-viiteSuihko, Maija-Liisa, ja Veijo Mäkinen. Eri Leipomohiivakantojen (Saccharomyces Cerevisiae HANSEN) Ja Erään Hapantaikinahiivan (Torulopsis Holmii LODDER) Asetaatti-, Propionaatti-, Sorbaatti-, Sokeri- Ja Rasvatoleranssi. Valtion teknillinen tutkimuskeskus, 1975.
Harvard-tyylinen lähdeviittausSuihko, M. & Mäkinen, V. 1975. Eri leipomohiivakantojen (Saccharomyces cerevisiae HANSEN) ja erään hapantaikinahiivan (Torulopsis holmii LODDER) asetaatti-, propionaatti-, sorbaatti-, sokeri- ja rasvatoleranssi. Helsinki: Valtion teknillinen tutkimuskeskus.
Sisältöä ei voida näyttää
Chat-sisältöä ei voida näyttää evästeasetusten vuoksi. Nähdäksesi sisällön sinun tulee sallia evästeasetuksista seuraavat: Chat-palveluiden evästeet.
Evästeasetukset