Sisältöä ei voida näyttää
Chat-sisältöä ei voida näyttää evästeasetusten vuoksi. Nähdäksesi sisällön sinun tulee sallia evästeasetuksista seuraavat: Chat-palveluiden evästeet.
EvästeasetuksetTarvainen, M. (2013). Analysis of lipid oxidation during digestion by liquid chromatography-mass spectrometric and nuclear magnetic resonance spectroscopic techniques. University of Turku, Department of Bichemistry and Food Chemistry.
Chicago-tyylinen lähdeviittausTarvainen, Marko. Analysis of Lipid Oxidation During Digestion by Liquid Chromatography-mass Spectrometric and Nuclear Magnetic Resonance Spectroscopic Techniques. Turku: University of Turku, Department of Bichemistry and Food Chemistry, 2013.
MLA-viiteTarvainen, Marko. Analysis of Lipid Oxidation During Digestion by Liquid Chromatography-mass Spectrometric and Nuclear Magnetic Resonance Spectroscopic Techniques. University of Turku, Department of Bichemistry and Food Chemistry, 2013.
Harvard-tyylinen lähdeviittausTarvainen, M. 2013. Analysis of lipid oxidation during digestion by liquid chromatography-mass spectrometric and nuclear magnetic resonance spectroscopic techniques. Turku: University of Turku, Department of Bichemistry and Food Chemistry.
Sisältöä ei voida näyttää
Chat-sisältöä ei voida näyttää evästeasetusten vuoksi. Nähdäksesi sisällön sinun tulee sallia evästeasetuksista seuraavat: Chat-palveluiden evästeet.
Evästeasetukset