Sisältöä ei voida näyttää
Chat-sisältöä ei voida näyttää evästeasetusten vuoksi. Nähdäksesi sisällön sinun tulee sallia evästeasetuksista seuraavat: Chat-palveluiden evästeet.
EvästeasetuksetLappi, J. (2014). Effects of wholegrain foods and grain fibre in intestinal tract in relation to glucose metabolism: With an emphasis on wheat and rye bread effects. University of Eastern Finland.
Chicago-tyylinen lähdeviittausLappi, Jenni. Effects of Wholegrain Foods and Grain Fibre in Intestinal Tract in Relation to Glucose Metabolism: With an Emphasis on Wheat and Rye Bread Effects. Kuopio: University of Eastern Finland, 2014.
MLA-viiteLappi, Jenni. Effects of Wholegrain Foods and Grain Fibre in Intestinal Tract in Relation to Glucose Metabolism: With an Emphasis on Wheat and Rye Bread Effects. University of Eastern Finland, 2014.
Harvard-tyylinen lähdeviittausLappi, J. 2014. Effects of wholegrain foods and grain fibre in intestinal tract in relation to glucose metabolism: With an emphasis on wheat and rye bread effects. Kuopio: University of Eastern Finland.
Sisältöä ei voida näyttää
Chat-sisältöä ei voida näyttää evästeasetusten vuoksi. Nähdäksesi sisällön sinun tulee sallia evästeasetuksista seuraavat: Chat-palveluiden evästeet.
Evästeasetukset