Content Cannot be Displayed
Chat content cannot be displayed due to cookie settings. To view the content, modify your cookie settings to allow the following categories: Chat Services.
Cookie SettingsSiltanen, I., & Viljamaa-Rissanen, K. (1983). Makeutusaineiden käyttö diabeetikon ruoanvalmistuksessa: Jälkiruoat, leivonnaiset, juomat, säilöntä (2. uus. p.). Suomen diabetesliitto.
Chicago Style CitationSiltanen, Irmeli, and Katriina Viljamaa-Rissanen. Makeutusaineiden Käyttö Diabeetikon Ruoanvalmistuksessa: Jälkiruoat, Leivonnaiset, Juomat, Säilöntä. 2. uus. p. [Tampere]: Suomen diabetesliitto, 1983.
MLA CitationSiltanen, Irmeli, and Katriina Viljamaa-Rissanen. Makeutusaineiden Käyttö Diabeetikon Ruoanvalmistuksessa: Jälkiruoat, Leivonnaiset, Juomat, Säilöntä. 2. uus. p. Suomen diabetesliitto, 1983.
Harvard Style CitationSiltanen, I. & Viljamaa-Rissanen, K. 1983. Makeutusaineiden käyttö diabeetikon ruoanvalmistuksessa: Jälkiruoat, leivonnaiset, juomat, säilöntä. 2. uus. p. [Tampere]: Suomen diabetesliitto.
Content Cannot be Displayed
Chat content cannot be displayed due to cookie settings. To view the content, modify your cookie settings to allow the following categories: Chat Services.
Cookie Settings