Sisältöä ei voida näyttää
Chat-sisältöä ei voida näyttää evästeasetusten vuoksi. Nähdäksesi sisällön sinun tulee sallia evästeasetuksista seuraavat: Chat-palveluiden evästeet.
EvästeasetuksetSiltanen, I., & Viljamaa-Rissanen, K. (1983). Makeutusaineiden käyttö diabeetikon ruoanvalmistuksessa: Jälkiruoat, leivonnaiset, juomat, säilöntä (2. uus. p.). Suomen diabetesliitto.
Chicago-tyylinen lähdeviittausSiltanen, Irmeli, ja Katriina Viljamaa-Rissanen. Makeutusaineiden Käyttö Diabeetikon Ruoanvalmistuksessa: Jälkiruoat, Leivonnaiset, Juomat, Säilöntä. 2. uus. p. [Tampere]: Suomen diabetesliitto, 1983.
MLA-viiteSiltanen, Irmeli, ja Katriina Viljamaa-Rissanen. Makeutusaineiden Käyttö Diabeetikon Ruoanvalmistuksessa: Jälkiruoat, Leivonnaiset, Juomat, Säilöntä. 2. uus. p. Suomen diabetesliitto, 1983.
Harvard-tyylinen lähdeviittausSiltanen, I. & Viljamaa-Rissanen, K. 1983. Makeutusaineiden käyttö diabeetikon ruoanvalmistuksessa: Jälkiruoat, leivonnaiset, juomat, säilöntä. 2. uus. p. [Tampere]: Suomen diabetesliitto.
Sisältöä ei voida näyttää
Chat-sisältöä ei voida näyttää evästeasetusten vuoksi. Nähdäksesi sisällön sinun tulee sallia evästeasetuksista seuraavat: Chat-palveluiden evästeet.
Evästeasetukset