Haku

Tietueen sitaatit

APA-viite

Mokkila, M. (1990). Kuoritun ruokaperunan sulfiittipitoisuus ja säilyvyys: Kuorintatavan ja keittotavan vaikutus. Elinkeinohallitus.

Chicago-tyylinen lähdeviittaus

Mokkila, Mirja. Kuoritun Ruokaperunan Sulfiittipitoisuus Ja Säilyvyys: Kuorintatavan Ja Keittotavan Vaikutus. Helsinki: Elinkeinohallitus, 1990.

MLA-viite

Mokkila, Mirja. Kuoritun Ruokaperunan Sulfiittipitoisuus Ja Säilyvyys: Kuorintatavan Ja Keittotavan Vaikutus. Elinkeinohallitus, 1990.

Harvard-tyylinen lähdeviittaus

Mokkila, M. 1990. Kuoritun ruokaperunan sulfiittipitoisuus ja säilyvyys: Kuorintatavan ja keittotavan vaikutus. Helsinki: Elinkeinohallitus.

Muista tarkistaa viitteiden oikeellisuus, ennen kuin käytät niitä tekstissäsi.
Kysy apua / Ask for help

Sisältöä ei voida näyttää

Chat-sisältöä ei voida näyttää evästeasetusten vuoksi. Nähdäksesi sisällön sinun tulee sallia evästeasetuksista seuraavat: Chat-palveluiden evästeet.

Evästeasetukset