Sisältöä ei voida näyttää
Chat-sisältöä ei voida näyttää evästeasetusten vuoksi. Nähdäksesi sisällön sinun tulee sallia evästeasetuksista seuraavat: Chat-palveluiden evästeet.
EvästeasetuksetMokkila, M. (1990). Kuoritun ruokaperunan sulfiittipitoisuus ja säilyvyys: Kuorintatavan ja keittotavan vaikutus. Elinkeinohallitus.
Chicago-tyylinen lähdeviittausMokkila, Mirja. Kuoritun Ruokaperunan Sulfiittipitoisuus Ja Säilyvyys: Kuorintatavan Ja Keittotavan Vaikutus. Helsinki: Elinkeinohallitus, 1990.
MLA-viiteMokkila, Mirja. Kuoritun Ruokaperunan Sulfiittipitoisuus Ja Säilyvyys: Kuorintatavan Ja Keittotavan Vaikutus. Elinkeinohallitus, 1990.
Harvard-tyylinen lähdeviittausMokkila, M. 1990. Kuoritun ruokaperunan sulfiittipitoisuus ja säilyvyys: Kuorintatavan ja keittotavan vaikutus. Helsinki: Elinkeinohallitus.
Sisältöä ei voida näyttää
Chat-sisältöä ei voida näyttää evästeasetusten vuoksi. Nähdäksesi sisällön sinun tulee sallia evästeasetuksista seuraavat: Chat-palveluiden evästeet.
Evästeasetukset