Sisältöä ei voida näyttää
Chat-sisältöä ei voida näyttää evästeasetusten vuoksi. Nähdäksesi sisällön sinun tulee sallia evästeasetuksista seuraavat: Chat-palveluiden evästeet.
EvästeasetuksetVäkeväinen, K. (2020). The lactic microbiota of fermented products from Central and South America and its uses in food development: From microbiological safety to consumer acceptance. University of Eastern Finland.
Chicago-tyylinen lähdeviittausVäkeväinen, Kati. The Lactic Microbiota of Fermented Products from Central and South America and Its Uses in Food Development: From Microbiological Safety to Consumer Acceptance. Kuopio: University of Eastern Finland, 2020.
MLA-viiteVäkeväinen, Kati. The Lactic Microbiota of Fermented Products from Central and South America and Its Uses in Food Development: From Microbiological Safety to Consumer Acceptance. University of Eastern Finland, 2020.
Harvard-tyylinen lähdeviittausVäkeväinen, K. 2020. The lactic microbiota of fermented products from Central and South America and its uses in food development: From microbiological safety to consumer acceptance. Kuopio: University of Eastern Finland.
Sisältöä ei voida näyttää
Chat-sisältöä ei voida näyttää evästeasetusten vuoksi. Nähdäksesi sisällön sinun tulee sallia evästeasetuksista seuraavat: Chat-palveluiden evästeet.
Evästeasetukset