Haku

Tietueen sitaatit

APA-viite

Väkeväinen, K. (2020). The lactic microbiota of fermented products from Central and South America and its uses in food development: From microbiological safety to consumer acceptance. University of Eastern Finland.

Chicago-tyylinen lähdeviittaus

Väkeväinen, Kati. The Lactic Microbiota of Fermented Products from Central and South America and Its Uses in Food Development: From Microbiological Safety to Consumer Acceptance. Kuopio: University of Eastern Finland, 2020.

MLA-viite

Väkeväinen, Kati. The Lactic Microbiota of Fermented Products from Central and South America and Its Uses in Food Development: From Microbiological Safety to Consumer Acceptance. University of Eastern Finland, 2020.

Harvard-tyylinen lähdeviittaus

Väkeväinen, K. 2020. The lactic microbiota of fermented products from Central and South America and its uses in food development: From microbiological safety to consumer acceptance. Kuopio: University of Eastern Finland.

Muista tarkistaa viitteiden oikeellisuus, ennen kuin käytät niitä tekstissäsi.
Kysy apua / Ask for help

Sisältöä ei voida näyttää

Chat-sisältöä ei voida näyttää evästeasetusten vuoksi. Nähdäksesi sisällön sinun tulee sallia evästeasetuksista seuraavat: Chat-palveluiden evästeet.

Evästeasetukset