Sisältöä ei voida näyttää
Chat-sisältöä ei voida näyttää evästeasetusten vuoksi. Nähdäksesi sisällön sinun tulee sallia evästeasetuksista seuraavat: Chat-palveluiden evästeet.
EvästeasetuksetJavanainen, P. (1993). Mixed culture pre-ferments of lactic and propionic acid bacteria for baking. Helsinki University of Technology.
Chicago-tyylinen lähdeviittausJavanainen, Päivi. Mixed Culture Pre-ferments of Lactic and Propionic Acid Bacteria for Baking. Espoo: Helsinki University of Technology, 1993.
MLA-viiteJavanainen, Päivi. Mixed Culture Pre-ferments of Lactic and Propionic Acid Bacteria for Baking. Helsinki University of Technology, 1993.
Harvard-tyylinen lähdeviittausJavanainen, P. 1993. Mixed culture pre-ferments of lactic and propionic acid bacteria for baking. Espoo: Helsinki University of Technology.
Sisältöä ei voida näyttää
Chat-sisältöä ei voida näyttää evästeasetusten vuoksi. Nähdäksesi sisällön sinun tulee sallia evästeasetuksista seuraavat: Chat-palveluiden evästeet.
Evästeasetukset