Haku

Tietueen sitaatit

APA-viite

Hopia, A. (1994). Estimation of the oxidation level of edible oils: High-performance size-exclusion chromatography (HPSEC) applied to the early phase of oxidation. University of Helsinki, Department of Applied Chemistry and Microbiology.

Chicago-tyylinen lähdeviittaus

Hopia, Anu. Estimation of the Oxidation Level of Edible Oils: High-performance Size-exclusion Chromatography (HPSEC) Applied to the Early Phase of Oxidation. Helsinki: University of Helsinki, Department of Applied Chemistry and Microbiology, 1994.

MLA-viite

Hopia, Anu. Estimation of the Oxidation Level of Edible Oils: High-performance Size-exclusion Chromatography (HPSEC) Applied to the Early Phase of Oxidation. University of Helsinki, Department of Applied Chemistry and Microbiology, 1994.

Harvard-tyylinen lähdeviittaus

Hopia, A. 1994. Estimation of the oxidation level of edible oils: High-performance size-exclusion chromatography (HPSEC) applied to the early phase of oxidation. Helsinki: University of Helsinki, Department of Applied Chemistry and Microbiology.

Muista tarkistaa viitteiden oikeellisuus, ennen kuin käytät niitä tekstissäsi.
Kysy apua / Ask for help

Sisältöä ei voida näyttää

Chat-sisältöä ei voida näyttää evästeasetusten vuoksi. Nähdäksesi sisällön sinun tulee sallia evästeasetuksista seuraavat: Chat-palveluiden evästeet.

Evästeasetukset