Sisältöä ei voida näyttää
Chat-sisältöä ei voida näyttää evästeasetusten vuoksi. Nähdäksesi sisällön sinun tulee sallia evästeasetuksista seuraavat: Chat-palveluiden evästeet.
EvästeasetuksetHopia, A. (1994). Estimation of the oxidation level of edible oils: High-performance size-exclusion chromatography (HPSEC) applied to the early phase of oxidation. University of Helsinki, Department of Applied Chemistry and Microbiology.
Chicago-tyylinen lähdeviittausHopia, Anu. Estimation of the Oxidation Level of Edible Oils: High-performance Size-exclusion Chromatography (HPSEC) Applied to the Early Phase of Oxidation. Helsinki: University of Helsinki, Department of Applied Chemistry and Microbiology, 1994.
MLA-viiteHopia, Anu. Estimation of the Oxidation Level of Edible Oils: High-performance Size-exclusion Chromatography (HPSEC) Applied to the Early Phase of Oxidation. University of Helsinki, Department of Applied Chemistry and Microbiology, 1994.
Harvard-tyylinen lähdeviittausHopia, A. 1994. Estimation of the oxidation level of edible oils: High-performance size-exclusion chromatography (HPSEC) applied to the early phase of oxidation. Helsinki: University of Helsinki, Department of Applied Chemistry and Microbiology.
Sisältöä ei voida näyttää
Chat-sisältöä ei voida näyttää evästeasetusten vuoksi. Nähdäksesi sisällön sinun tulee sallia evästeasetuksista seuraavat: Chat-palveluiden evästeet.
Evästeasetukset