Haku

Tietueen sitaatit

APA-viite

Tuorila, H. (1986). Hedonic responses to colour, sweetness, saltiness and fattiness in selected foods as related to corresponding attitudes and other behavioural measures. Helsingin yliopisto. Elintarvikekemian ja -teknologian laitos.

Chicago-tyylinen lähdeviittaus

Tuorila, Hely. Hedonic Responses to Colour, Sweetness, Saltiness and Fattiness in Selected Foods as Related to Corresponding Attitudes and Other Behavioural Measures. Hki: Helsingin yliopisto. Elintarvikekemian ja -teknologian laitos, 1986.

MLA-viite

Tuorila, Hely. Hedonic Responses to Colour, Sweetness, Saltiness and Fattiness in Selected Foods as Related to Corresponding Attitudes and Other Behavioural Measures. Helsingin yliopisto. Elintarvikekemian ja -teknologian laitos, 1986.

Harvard-tyylinen lähdeviittaus

Tuorila, H. 1986. Hedonic responses to colour, sweetness, saltiness and fattiness in selected foods as related to corresponding attitudes and other behavioural measures. Hki: Helsingin yliopisto. Elintarvikekemian ja -teknologian laitos.

Muista tarkistaa viitteiden oikeellisuus, ennen kuin käytät niitä tekstissäsi.
Kysy apua / Ask for help

Sisältöä ei voida näyttää

Chat-sisältöä ei voida näyttää evästeasetusten vuoksi. Nähdäksesi sisällön sinun tulee sallia evästeasetuksista seuraavat: Chat-palveluiden evästeet.

Evästeasetukset