Sisältöä ei voida näyttää
Chat-sisältöä ei voida näyttää evästeasetusten vuoksi. Nähdäksesi sisällön sinun tulee sallia evästeasetuksista seuraavat: Chat-palveluiden evästeet.
EvästeasetuksetTuorila, H. (1986). Hedonic responses to colour, sweetness, saltiness and fattiness in selected foods as related to corresponding attitudes and other behavioural measures. Helsingin yliopisto. Elintarvikekemian ja -teknologian laitos.
Chicago-tyylinen lähdeviittausTuorila, Hely. Hedonic Responses to Colour, Sweetness, Saltiness and Fattiness in Selected Foods as Related to Corresponding Attitudes and Other Behavioural Measures. Hki: Helsingin yliopisto. Elintarvikekemian ja -teknologian laitos, 1986.
MLA-viiteTuorila, Hely. Hedonic Responses to Colour, Sweetness, Saltiness and Fattiness in Selected Foods as Related to Corresponding Attitudes and Other Behavioural Measures. Helsingin yliopisto. Elintarvikekemian ja -teknologian laitos, 1986.
Harvard-tyylinen lähdeviittausTuorila, H. 1986. Hedonic responses to colour, sweetness, saltiness and fattiness in selected foods as related to corresponding attitudes and other behavioural measures. Hki: Helsingin yliopisto. Elintarvikekemian ja -teknologian laitos.
Sisältöä ei voida näyttää
Chat-sisältöä ei voida näyttää evästeasetusten vuoksi. Nähdäksesi sisällön sinun tulee sallia evästeasetuksista seuraavat: Chat-palveluiden evästeet.
Evästeasetukset