Sisältöä ei voida näyttää
Chat-sisältöä ei voida näyttää evästeasetusten vuoksi. Nähdäksesi sisällön sinun tulee sallia evästeasetuksista seuraavat: Chat-palveluiden evästeet.
EvästeasetuksetUkkonen, K. (2014). Improvement of recombinant protein production in shaken cultures: Focus on aeration and enzyme-controlled glucose feeding. University of Oulu.
Chicago-tyylinen lähdeviittausUkkonen, Kaisa. Improvement of Recombinant Protein Production in Shaken Cultures: Focus on Aeration and Enzyme-controlled Glucose Feeding. Oulu: University of Oulu, 2014.
MLA-viiteUkkonen, Kaisa. Improvement of Recombinant Protein Production in Shaken Cultures: Focus on Aeration and Enzyme-controlled Glucose Feeding. University of Oulu, 2014.
Harvard-tyylinen lähdeviittausUkkonen, K. 2014. Improvement of recombinant protein production in shaken cultures: Focus on aeration and enzyme-controlled glucose feeding. Oulu: University of Oulu.
Sisältöä ei voida näyttää
Chat-sisältöä ei voida näyttää evästeasetusten vuoksi. Nähdäksesi sisällön sinun tulee sallia evästeasetuksista seuraavat: Chat-palveluiden evästeet.
Evästeasetukset