Sisältöä ei voida näyttää
Chat-sisältöä ei voida näyttää evästeasetusten vuoksi. Nähdäksesi sisällön sinun tulee sallia evästeasetuksista seuraavat: Chat-palveluiden evästeet.
EvästeasetuksetSveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku. Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. (2009). Croatian journal of food science and technology. Faculty of Food Technology Osijek, University of Josip Juraj Strossmayer in Osijek.
Chicago-tyylinen lähdeviittausSveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku. Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Croatian Journal of Food Science and Technology. Osijek: Faculty of Food Technology Osijek, University of Josip Juraj Strossmayer in Osijek, 2009.
MLA-viiteSveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku. Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Croatian Journal of Food Science and Technology. Faculty of Food Technology Osijek, University of Josip Juraj Strossmayer in Osijek, 2009.
Harvard-tyylinen lähdeviittausSveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku. Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. 2009. Croatian journal of food science and technology. Osijek: Faculty of Food Technology Osijek, University of Josip Juraj Strossmayer in Osijek.
Sisältöä ei voida näyttää
Chat-sisältöä ei voida näyttää evästeasetusten vuoksi. Nähdäksesi sisällön sinun tulee sallia evästeasetuksista seuraavat: Chat-palveluiden evästeet.
Evästeasetukset