Sisältöä ei voida näyttää
Chat-sisältöä ei voida näyttää evästeasetusten vuoksi. Nähdäksesi sisällön sinun tulee sallia evästeasetuksista seuraavat: Chat-palveluiden evästeet.
EvästeasetuksetAnstītū-i Taḥqīqāt-i Taghẕiyahʹī va Ṣanāyiʻ-i Ghiẕayī-i Kishvar, issuing body, & Dānishgāh-i ʻUlūm-i Pizishkī-i Shahīd Bihishtī, issuing body. (2014). Applied food biotechnology. National Nutrition and Food Technology Research Institute.
Chicago-tyylinen lähdeviittausAnstītū-i Taḥqīqāt-i Taghẕiyahʹī va Ṣanāyiʻ-i Ghiẕayī-i Kishvar, issuing body, ja issuing body Dānishgāh-i ʻUlūm-i Pizishkī-i Shahīd Bihishtī. Applied Food Biotechnology. Tehran : Shahid Beheshti University of Medical Sciences: National Nutrition and Food Technology Research Institute, 2014.
MLA-viiteAnstītū-i Taḥqīqāt-i Taghẕiyahʹī va Ṣanāyiʻ-i Ghiẕayī-i Kishvar, issuing body, ja issuing body Dānishgāh-i ʻUlūm-i Pizishkī-i Shahīd Bihishtī. Applied Food Biotechnology. National Nutrition and Food Technology Research Institute, 2014.
Harvard-tyylinen lähdeviittausAnstītū-i Taḥqīqāt-i Taghẕiyahʹī va Ṣanāyiʻ-i Ghiẕayī-i Kishvar, i. b. & Dānishgāh-i ʻUlūm-i Pizishkī-i Shahīd Bihishtī, i. b. 2014. Applied food biotechnology. Tehran : Shahid Beheshti University of Medical Sciences: National Nutrition and Food Technology Research Institute.
Sisältöä ei voida näyttää
Chat-sisältöä ei voida näyttää evästeasetusten vuoksi. Nähdäksesi sisällön sinun tulee sallia evästeasetuksista seuraavat: Chat-palveluiden evästeet.
Evästeasetukset