Sisältöä ei voida näyttää
Chat-sisältöä ei voida näyttää evästeasetusten vuoksi. Nähdäksesi sisällön sinun tulee sallia evästeasetuksista seuraavat: Chat-palveluiden evästeet.
EvästeasetuksetTheuvsen, L., Diekmann, M., & Weinrich, R. (2020). Sustainability Transitions in der Lebensmittelproduktion: Alternative Proteinquellen in soziotechnischer Perspektive. Universitätsverlag Göttingen.
Chicago-tyylinen lähdeviittausTheuvsen, Ludwig, Marie Diekmann, ja Ramona Weinrich. Sustainability Transitions in Der Lebensmittelproduktion: Alternative Proteinquellen in Soziotechnischer Perspektive. Göttingen: Universitätsverlag Göttingen, 2020.
MLA-viiteTheuvsen, Ludwig, et al. Sustainability Transitions in Der Lebensmittelproduktion: Alternative Proteinquellen in Soziotechnischer Perspektive. Universitätsverlag Göttingen, 2020.
Harvard-tyylinen lähdeviittausTheuvsen, L., Diekmann, M. & Weinrich, R. 2020. Sustainability Transitions in der Lebensmittelproduktion: Alternative Proteinquellen in soziotechnischer Perspektive. Göttingen: Universitätsverlag Göttingen.
Sisältöä ei voida näyttää
Chat-sisältöä ei voida näyttää evästeasetusten vuoksi. Nähdäksesi sisällön sinun tulee sallia evästeasetuksista seuraavat: Chat-palveluiden evästeet.
Evästeasetukset