Haku

Tietueen sitaatit

APA-viite

Theuvsen, L., Diekmann, M., & Weinrich, R. (2020). Sustainability Transitions in der Lebensmittelproduktion: Alternative Proteinquellen in soziotechnischer Perspektive. Universitätsverlag Göttingen.

Chicago-tyylinen lähdeviittaus

Theuvsen, Ludwig, Marie Diekmann, ja Ramona Weinrich. Sustainability Transitions in Der Lebensmittelproduktion: Alternative Proteinquellen in Soziotechnischer Perspektive. Göttingen: Universitätsverlag Göttingen, 2020.

MLA-viite

Theuvsen, Ludwig, et al. Sustainability Transitions in Der Lebensmittelproduktion: Alternative Proteinquellen in Soziotechnischer Perspektive. Universitätsverlag Göttingen, 2020.

Harvard-tyylinen lähdeviittaus

Theuvsen, L., Diekmann, M. & Weinrich, R. 2020. Sustainability Transitions in der Lebensmittelproduktion: Alternative Proteinquellen in soziotechnischer Perspektive. Göttingen: Universitätsverlag Göttingen.

Muista tarkistaa viitteiden oikeellisuus, ennen kuin käytät niitä tekstissäsi.
Kysy apua / Ask for help

Sisältöä ei voida näyttää

Chat-sisältöä ei voida näyttää evästeasetusten vuoksi. Nähdäksesi sisällön sinun tulee sallia evästeasetuksista seuraavat: Chat-palveluiden evästeet.

Evästeasetukset