Sisältöä ei voida näyttää
Chat-sisältöä ei voida näyttää evästeasetusten vuoksi. Nähdäksesi sisällön sinun tulee sallia evästeasetuksista seuraavat: Chat-palveluiden evästeet.
EvästeasetuksetVoutila, L. (2009). Properties of intramuscular connective tissue in pork and poultry with reference to weakening of structure. University of Helsinki.
Chicago-tyylinen lähdeviittausVoutila, Liisa. Properties of Intramuscular Connective Tissue in Pork and Poultry with Reference to Weakening of Structure. Helsinki: University of Helsinki, 2009.
MLA-viiteVoutila, Liisa. Properties of Intramuscular Connective Tissue in Pork and Poultry with Reference to Weakening of Structure. University of Helsinki, 2009.
Harvard-tyylinen lähdeviittausVoutila, L. 2009. Properties of intramuscular connective tissue in pork and poultry with reference to weakening of structure. Helsinki: University of Helsinki.
Sisältöä ei voida näyttää
Chat-sisältöä ei voida näyttää evästeasetusten vuoksi. Nähdäksesi sisällön sinun tulee sallia evästeasetuksista seuraavat: Chat-palveluiden evästeet.
Evästeasetukset