Energiaa turpeesta - Tikkanen, Matti (Terra, 2011)
Suosta voimaa ja lämpöä : turve Suomen energiapolitiikassa 1940-2010 / Esa Ruuskanen. Jyväskylä : Vapo Oy, 2010.
Keywords: Ruuskanen, Esa; energiahuolto - turve; turvetuotanto - Suomi