Asiantuntijapalveluja tuottavan mikroyrityksen brändäys : tapaus Tietoneuvos - Sandbacka, Jenny ([J. Sandbacka], 2009)
Tiivistelmä.
Keywords: asiantuntijapalvelut; brändit; pienyritykset; verkostoituminen