Arjen rutiinit ja yllätykset : etnografia lastenkotityössä - Laakso, Riitta (Acta Universitatis Tamperensis, 2009)
Abstract: Everyday routines and surprises : an ethnographic study of residential child care work.
Keywords: lastensuojelu; lastensuojelulaitokset; lastenkodit; työnkuva; ammattikuva; etnografia; työ; professionalismi; huolenpito; lapset (ikäryhmät); vanhemmat; yhteistyö