Merkityksen ongelma haastattelututkimuksessa - Hirsjärvi, Sirkka; Hurme, Helena (Jyväskylän yliopiston Kasvatustieteen laitoksen julkaisuja, ISSN 0359-6559, 1984)
Summary.
Keywords: haastattelututkimus; sosiaalitutkimus; haastattelumenetelmät; tutkimusmenetelmät; tutkimustyö