Tavan takaa : kansatieteellisiä tutkimuksia tapojemme historiasta = Behind the customs : ethnological studies of Finnish customs and beliefs - Vilkuna, Asko (Tutkimuksia (Jyväskylän yliopisto. Etnologian laitos), 1989)
With English and German summaries.
Keywords: kansantavat; kansanperinne; tapakulttuuri; kansatiede; vainajainpalvonta; uskomukset; syntymä; lapset (ikäryhmät); kansanusko; hautajaiset; henkilönnimet