Korjausrakentaminen. 1, Yleiset perusteet - Tuppurainen, Yrjö; Matala, Heikki; Huusko, Jorma; Suomen Rakennusinsinöörien Liitto. RIL; Suomen rakennusinsinöörien liitto (RIL / Suomen rakennusinsinöörien liitto, ISSN 0356-9403, 1988)
Abstract.
Keywords: arkkitehtuuri; tyylit; rakentamismääräykset; rakennukset; entistäminen; perusparannus; historia; korjausrakentaminen; rakentaminen; korjaukset; säilyttäminen