Asiakkaiden ostokäyttäytyminen Raahen Suomalaisessa Kirjakaupassa - Muikkula, Juho (2009)
Tiivistelmä.
Keywords: Suomalainen Kirjakauppa Oy : Raahen myymälä; ostokäyttäytyminen; kuluttajakäyttäytyminen; kirjakaupat; kyselytutkimus