Hakijatutkimus 2017 : Jyväskylän ammattikorkeakoulu - Kananen, Jorma; Jyväskylän ammattikorkeakoulu (Jyväskylän ammattikorkeakoulun raportteja, ISSN 1795-3766, 2017)
Research on applicants 2017.
Keywords: Jyväskylän ammattikorkeakoulu; ammattikorkeakoulut; hakijat; opiskelijat; mielikuvat