Sisältöä ei voida näyttää
Chat-sisältöä ei voida näyttää evästeasetusten vuoksi. Nähdäksesi sisällön sinun tulee sallia evästeasetuksista seuraavat: Chat-palveluiden evästeet.
EvästeasetuksetLehto, M. (2019). Improving quality and treatment of water and vegetables in fresh-cut vegetable processing. Natural Resources Institute Finland.
Chicago-tyylinen lähdeviittausLehto, Marja. Improving Quality and Treatment of Water and Vegetables in Fresh-cut Vegetable Processing. Helsinki: Natural Resources Institute Finland, 2019.
MLA-viiteLehto, Marja. Improving Quality and Treatment of Water and Vegetables in Fresh-cut Vegetable Processing. Natural Resources Institute Finland, 2019.
Harvard-tyylinen lähdeviittausLehto, M. 2019. Improving quality and treatment of water and vegetables in fresh-cut vegetable processing. Helsinki: Natural Resources Institute Finland.
Sisältöä ei voida näyttää
Chat-sisältöä ei voida näyttää evästeasetusten vuoksi. Nähdäksesi sisällön sinun tulee sallia evästeasetuksista seuraavat: Chat-palveluiden evästeet.
Evästeasetukset