Namn på åkrar, ängar och hagar - Harling-Kranck, Gunilla; Svenska litteratursällskapet i Finland (Skrifter utgivna av Svenska litteratursällskapet i Finland, 1990)
Abstract: Names of fields, meadows and pastures.
Keywords: luontonimet; niityt; nimet; nimistöntutkimus; paikannimet; pellot; ruotsin kieli; suomenruotsi; väitöskirjat; Suomi; luonnonimet; luonnonnimet