Ympäristövaikutusten arviontimenetelmät energia-alan suunnittelussa - Sairinen, Rauno (Yhdyskuntasuunnittelun täydennyskoulutuskeskuksen julkaisuja, 1991)
Tiivistelmä.
Keywords: energiapolitiikka; ympäristövaikutukset