Laitostason johtaminen Oulun yliopistossa asiantuntijoiden kokemana - Eskola, Anu; Kynkäänniemi, Päivi (2000)
Tiivistelmä.
Keywords: asiantuntijaorganisaatiot; johtaminen; organisaatiot; yliopistot; Oulu