Tiesuolauksen vaikutus pohjaveteen Keski-Suomessa - Tuominen, Petri; Vesi- ja ympäristöhallitus; Keski-Suomen vesi- ja ympäristöpiiri (Vesi- ja Ympäristöhallituksen monistesarja, 1992)
Abstract: Effects of highway de-icing on groundwater quality in Central Finland.
Keywords: suolaus; pohjavesi; tiet; talvikunnossapito; ympäristöhaitat; vesien saastuminen