Hyvän kompostointikäytännön opas - Lilja, Raimo (Opas / Ympäristöministeriö, ympäristönsuojeluosasto, ISSN 0788-5938, 1994)
Sammandrag: Handledning i kompostering.
Keywords: kompostointi; ympäristöhaitat; jätehuoltolaitokset; jätehuolto; talousjätteet