Toimenpideohjelma liikenteen ympäristöhaittojen vähentämiseksi : seuranta 1996 - Rautavirta, Maria (Liikenneministeriön julkaisuja, 1997)
Abstract: Action programme for reducing the adverse effects of transport to the environment.
Keywords: liikenne; ympäristöhaitat; päästöt; ympäristövaikutukset; arviointi; trafik; miljöolägenheter