Investoivan sikatilan talous - Väre, Minna (Selvityksiä / Maatalouden taloudellinen tutkimuslaitos, ISSN 1239-4548, 1997)
Summary: Economic indicators of investing pig farms in Finland.
Keywords: sikatalous; investeringar; svingårdar; svinskötsel (ekonomi); lönsamhet; animalieproduktion; ekonomi; svin; lantbruk; gårdsbruk; investoinnit; sikatilat; kannattavuus; kotieläintuotanto; talous; sika; maatalous; maatilatalous; Eurooppa; Finland; Danmark; Norden; Europa; Suomi; Tanska; Pohjoismaat