Content Cannot be Displayed
Chat content cannot be displayed due to cookie settings. To view the content, modify your cookie settings to allow the following categories: Chat Services.
Cookie SettingsRuusunen, M., Puolanne, E., Pösö, R., Sepponen, K., & Kylä-Puhju, M. (2003). Sian fysiologisten ominaisuuksien yhteys lihan laatuun ja eläinten hyvinvointiin: Loppuraportti = The relationship between the physiological capacity and meat quality and animal welfare in pigs. Helsingin yliopisto, elintarviketeknologian laitos & peruseläinlääketieteen laitos.
Chicago Style CitationRuusunen, Marita, E. Puolanne, Reeta Pösö, Katri Sepponen, and Maria Kylä-Puhju. Sian Fysiologisten Ominaisuuksien Yhteys Lihan Laatuun Ja Eläinten Hyvinvointiin: Loppuraportti = The Relationship Between the Physiological Capacity and Meat Quality and Animal Welfare in Pigs. [Helsinki]: Helsingin yliopisto, elintarviketeknologian laitos & peruseläinlääketieteen laitos, 2003.
MLA CitationRuusunen, Marita, et al. Sian Fysiologisten Ominaisuuksien Yhteys Lihan Laatuun Ja Eläinten Hyvinvointiin: Loppuraportti = The Relationship Between the Physiological Capacity and Meat Quality and Animal Welfare in Pigs. Helsingin yliopisto, elintarviketeknologian laitos & peruseläinlääketieteen laitos, 2003.
Harvard Style CitationRuusunen, M., Puolanne, E., Pösö, R., Sepponen, K. & Kylä-Puhju, M. 2003. Sian fysiologisten ominaisuuksien yhteys lihan laatuun ja eläinten hyvinvointiin: Loppuraportti = The relationship between the physiological capacity and meat quality and animal welfare in pigs. [Helsinki]: Helsingin yliopisto, elintarviketeknologian laitos & peruseläinlääketieteen laitos.
Content Cannot be Displayed
Chat content cannot be displayed due to cookie settings. To view the content, modify your cookie settings to allow the following categories: Chat Services.
Cookie Settings