Sisältöä ei voida näyttää
Chat-sisältöä ei voida näyttää evästeasetusten vuoksi. Nähdäksesi sisällön sinun tulee sallia evästeasetuksista seuraavat: Chat-palveluiden evästeet.
EvästeasetuksetRuusunen, M., Puolanne, E., Pösö, R., Sepponen, K., & Kylä-Puhju, M. (2003). Sian fysiologisten ominaisuuksien yhteys lihan laatuun ja eläinten hyvinvointiin: Loppuraportti = The relationship between the physiological capacity and meat quality and animal welfare in pigs. Helsingin yliopisto, elintarviketeknologian laitos & peruseläinlääketieteen laitos.
Chicago-tyylinen lähdeviittausRuusunen, Marita, E. Puolanne, Reeta Pösö, Katri Sepponen, ja Maria Kylä-Puhju. Sian Fysiologisten Ominaisuuksien Yhteys Lihan Laatuun Ja Eläinten Hyvinvointiin: Loppuraportti = The Relationship Between the Physiological Capacity and Meat Quality and Animal Welfare in Pigs. [Helsinki]: Helsingin yliopisto, elintarviketeknologian laitos & peruseläinlääketieteen laitos, 2003.
MLA-viiteRuusunen, Marita, et al. Sian Fysiologisten Ominaisuuksien Yhteys Lihan Laatuun Ja Eläinten Hyvinvointiin: Loppuraportti = The Relationship Between the Physiological Capacity and Meat Quality and Animal Welfare in Pigs. Helsingin yliopisto, elintarviketeknologian laitos & peruseläinlääketieteen laitos, 2003.
Harvard-tyylinen lähdeviittausRuusunen, M., Puolanne, E., Pösö, R., Sepponen, K. & Kylä-Puhju, M. 2003. Sian fysiologisten ominaisuuksien yhteys lihan laatuun ja eläinten hyvinvointiin: Loppuraportti = The relationship between the physiological capacity and meat quality and animal welfare in pigs. [Helsinki]: Helsingin yliopisto, elintarviketeknologian laitos & peruseläinlääketieteen laitos.
Sisältöä ei voida näyttää
Chat-sisältöä ei voida näyttää evästeasetusten vuoksi. Nähdäksesi sisällön sinun tulee sallia evästeasetuksista seuraavat: Chat-palveluiden evästeet.
Evästeasetukset