Teräspuomin käyttö irtouittohinauksessa - Ihme, Raimo; Matala, Heikki (Valtion teknillinen tutkimuskeskus. Rakennuslaboratorio : Valtion painatuskeskus, [jakaja], 1986)
Abstract.
Keywords: uitto; kustannukset; sahatavara