Kulutus ja kuluttajakäyttäytyminen : kuluttajakasvatuksen teorian lähtökohtia - Jussila, Juhani (Tutkimuksia / Helsingin yliopiston opettajankoulutuslaitos, 1986)
Summary.
Keywords: kuluttajakasvatus; kulutus; kuluttajakäyttäytyminen; kuluttajaneuvonta; kuluttajansuoja; opetus