Ilo toimia yhdessä : uusia näkökulmia hyvinvointipalveluiden tuottamiseen - Kangaspunta, Kari; Laanterä, Sari; Rantanen, Manu (Raportteja / Helsingin yliopisto. Ruralia-instituutti, ISSN 1796-0622, 2007)
Abstract.
Keywords: Mental health; Partnership; hyvinvointi; järjestöt; kehittäminen; kumppanuus; mielenterveys; mielenterveyspalvelut; palvelut; peruspalvelut; produktion (verksamhet); sosiaalipalvelut; terveyspalvelut; tjänster (service); tuottaminen; välfärd; yhteisötalous; community economy; development; organisations; Welfare