Kotimaisten kielten tutkimuskeskuksen (Kotus) arviointi - Rekilä, Eila (Opetusministeriön työryhmämuistioita ja selvityksiä, ISSN 1458-8102, 2008)
Sammandrag: Utvärdering av Forskningscentralen för de inhemska språken.
Keywords: Kotimaisten kielten tutkimuskeskus; tutkimuslaitokset; asiantuntijaorganisaatiot; arviointi; sektoritutkimus; kielentutkimus; kielenhuolto; kielipolitiikka; forskningsinstitut; expertorganisationer; utvärdering; sektorforskning; språkforskning; språkvård; språkpolitik