Kipsi maanparannusaineena : hyödyt ja haitat maan kasvukunnolle - Mattila, Tuomas J.; Manka, Veera; Rajala, Jukka; Helsingin yliopisto. Ruralia-instituutti (Raportteja / Helsingin yliopisto, Ruralia-instituutti, ISSN 1796-0630, 2019)
Gypsum as a soil amendment : effects on soil health.
Keywords: maanviljely; pellot; maatalousmaa; maanparannus; kipsi; maaperä; rakenne (ominaisuudet); lannoitus; jordbruksmark; åkrar; gips; jord; gödsling; struktur (egenskaper); jordbruk; jordförbättring