Artificial intelligence applications & venture funding in healthcare - Halminen, Olli; Tenhunen, Henni; Heliste, Antti; Seppälä, Timo; Elinkeinoelämän tutkimuslaitos; Taloustieto (yhtiö) (ETLA Working Papers, ISSN 2323-2439, 2019)
Tekoälyn sovellukset ja pääomasijoitukset terveydenhuollossa.
Keywords: tekoäly; sovellusohjelmat; pääomasijoittaminen; rahoitus; terveysala; startup-yritykset; terveydenhuolto; artificiell intelligens; tillämpningsprogram; kapitalplacering; finansiering; hälsovårdsbranschen; startupföretag; hälso- och sjukvård