Sisältöä ei voida näyttää
Chat-sisältöä ei voida näyttää evästeasetusten vuoksi. Nähdäksesi sisällön sinun tulee sallia evästeasetuksista seuraavat: Chat-palveluiden evästeet.
EvästeasetuksetSuvanto, H. (2007). Key factors influencing economic relationships and communication in European food chains (FOODCOMM): Review of sausage and rye bread chains in Finland. University of Helsinki, Ruralia Institute.
Chicago-tyylinen lähdeviittausSuvanto, Hannele. Key Factors Influencing Economic Relationships and Communication in European Food Chains (FOODCOMM): Review of Sausage and Rye Bread Chains in Finland. Seinäjoki: University of Helsinki, Ruralia Institute, 2007.
MLA-viiteSuvanto, Hannele. Key Factors Influencing Economic Relationships and Communication in European Food Chains (FOODCOMM): Review of Sausage and Rye Bread Chains in Finland. University of Helsinki, Ruralia Institute, 2007.
Harvard-tyylinen lähdeviittausSuvanto, H. 2007. Key factors influencing economic relationships and communication in European food chains (FOODCOMM): Review of sausage and rye bread chains in Finland. Seinäjoki: University of Helsinki, Ruralia Institute.
Sisältöä ei voida näyttää
Chat-sisältöä ei voida näyttää evästeasetusten vuoksi. Nähdäksesi sisällön sinun tulee sallia evästeasetuksista seuraavat: Chat-palveluiden evästeet.
Evästeasetukset