Onnistuiko sääntömuutos? : kevyen liikenteen uusien sääntöjen tunteminen ja niiden vaikutukset liikennekäyttäytymiseen - Koivisto, Ilkka (Liikenneturvan tutkimuksia, ISSN 0782-2421, 1998)
Abstract: Was the change of rules a success? : the awareness of the new rules for pedestrians and cyclists and the effects on traffic behaviour.
Keywords: liikennesäännöt; kevyt liikenne; uudistukset; liikennekäyttäytyminen; lehdistökirjoittelu; trafikregler; lätt trafik; reformer; trafikbeteende; tidningsskriveri; väistäminen; pyöräily; mopot; jalankulkijat; käääntyvä auto; suojatie; pyörätien jatke; kampanja; tiedotus; turvallisuus; onnettomuudet