Tillträde till COTIF 1999 : delbetänkande - Sverige. Järnvägstrafikutredningen; Johansson, Svante O. (Statens offentliga utredningar, ISSN 0375-250X, 2014)
Summary.
Keywords: rautatiet; henkilöliikenne; rautatiekuljetus; valtiosopimukset; järnvägar; persontrafik; järnvägstransport; fördrag; rautatiet : Ruotsi; henkilöliikenne : Ruotsi; rautatiekuljetus : Ruotsi; Ruotsi; Sverige