Haku

Tietueen sitaatit

APA-viite

Koivurinta, J. (1978). Functional properties of PekiloR, a microfungus biomass from Paecilomyces variotii as compared to soya, torula and casein products in food systems. Helsingin yliopisto. Elintarvikekemian ja -teknologian laitos.

Chicago-tyylinen lähdeviittaus

Koivurinta, Juha. Functional Properties of PekiloR, a Microfungus Biomass from Paecilomyces Variotii as Compared to Soya, Torula and Casein Products in Food Systems. Hki: Helsingin yliopisto. Elintarvikekemian ja -teknologian laitos, 1978.

MLA-viite

Koivurinta, Juha. Functional Properties of PekiloR, a Microfungus Biomass from Paecilomyces Variotii as Compared to Soya, Torula and Casein Products in Food Systems. Helsingin yliopisto. Elintarvikekemian ja -teknologian laitos, 1978.

Harvard-tyylinen lähdeviittaus

Koivurinta, J. 1978. Functional properties of PekiloR, a microfungus biomass from Paecilomyces variotii as compared to soya, torula and casein products in food systems. Hki: Helsingin yliopisto. Elintarvikekemian ja -teknologian laitos.

Muista tarkistaa viitteiden oikeellisuus, ennen kuin käytät niitä tekstissäsi.
Kysy apua / Ask for help

Sisältöä ei voida näyttää

Chat-sisältöä ei voida näyttää evästeasetusten vuoksi. Nähdäksesi sisällön sinun tulee sallia evästeasetuksista seuraavat: Chat-palveluiden evästeet.

Evästeasetukset