Sisältöä ei voida näyttää
Chat-sisältöä ei voida näyttää evästeasetusten vuoksi. Nähdäksesi sisällön sinun tulee sallia evästeasetuksista seuraavat: Chat-palveluiden evästeet.
EvästeasetuksetKoivurinta, J. (1978). Functional properties of PekiloR, a microfungus biomass from Paecilomyces variotii as compared to soya, torula and casein products in food systems. Helsingin yliopisto. Elintarvikekemian ja -teknologian laitos.
Chicago-tyylinen lähdeviittausKoivurinta, Juha. Functional Properties of PekiloR, a Microfungus Biomass from Paecilomyces Variotii as Compared to Soya, Torula and Casein Products in Food Systems. Hki: Helsingin yliopisto. Elintarvikekemian ja -teknologian laitos, 1978.
MLA-viiteKoivurinta, Juha. Functional Properties of PekiloR, a Microfungus Biomass from Paecilomyces Variotii as Compared to Soya, Torula and Casein Products in Food Systems. Helsingin yliopisto. Elintarvikekemian ja -teknologian laitos, 1978.
Harvard-tyylinen lähdeviittausKoivurinta, J. 1978. Functional properties of PekiloR, a microfungus biomass from Paecilomyces variotii as compared to soya, torula and casein products in food systems. Hki: Helsingin yliopisto. Elintarvikekemian ja -teknologian laitos.
Sisältöä ei voida näyttää
Chat-sisältöä ei voida näyttää evästeasetusten vuoksi. Nähdäksesi sisällön sinun tulee sallia evästeasetuksista seuraavat: Chat-palveluiden evästeet.
Evästeasetukset